سوف اقدم لكم تخزين الطمام وخصوصا رمضان على الابواب
تختارى الطماطم الحمرا كميه اى عدد كلوات ثم تغسليها ثم تقطع فى حله كبيرة بعد استخراج اى شئ يشوبها ثم ترفع على النار مع عدم اضافه اى ماء نهائياوتقلب من ان لاخر حتى تغلى غلوتين تتركيها كام ساعه لغايه لما تربد وبعد ذلك تضعى شويه فى الخلاط وتضرب وتوضع فى مصفايه الى ان تخلصى الكميه ثم تعباء فى اكياس حسب الكميه التى تحجينها ثم توضع فى الفريزر لحين الطلب تبقى جاهزة الاكياس موجودة فى السوق هى اكياس السندوتشات وتكون الى بوزها كبير علشان تعرفى تعبى فيها الطماطم تجبى كوز او فواله وتحطى الكيس وتقلبى فتحه الكيس ثم تصبى الطماطم فيه ثم تسحبى الكيس وتسحبى منه الهوا وتربطيه
وبالهنا والشفا
هذة مجربه لدى شخصيا ارجو الاستفادة منها
#########################
كيف تتحفظين باليمون فترة كبيرة وهى من تجاربى الشخصيه
فى ايام لما يكون اليمون كتير وهى ايام الزيتون اشترى 2 او 3 كيلو مثلا واغسليه جيدا ثم اقطيعيه من النصف ثم اعصريه بالعصارةخلى العصير عندك شويه لما يروق وتكونى محضرى اكياس رفيعه خالص تباع فى السوق عند بتوع البلاستك هى تكون رفيعه وطويله وتكونى محضرة قمع صغير وتضعى فى الكيس مقدار ملعقه واحدة او ملعقتين شوربه فى الكيس ثم تربطى الكيس وتقطعى الباقى اى باقى الكيس ثم تحضرى كيس كبير ياخد كل هذة الاكياس وتضعيه فى الفريزر عند لما يخلص اليمون يكون عندك مايحتاجينه وانتى عارفا ان كل كيس فيه معلقه او2 وتاخدى منه على حسب الطلب
وبالهنا والشفا
تختارى الطماطم الحمرا كميه اى عدد كلوات ثم تغسليها ثم تقطع فى حله كبيرة بعد استخراج اى شئ يشوبها ثم ترفع على النار مع عدم اضافه اى ماء نهائياوتقلب من ان لاخر حتى تغلى غلوتين تتركيها كام ساعه لغايه لما تربد وبعد ذلك تضعى شويه فى الخلاط وتضرب وتوضع فى مصفايه الى ان تخلصى الكميه ثم تعباء فى اكياس حسب الكميه التى تحجينها ثم توضع فى الفريزر لحين الطلب تبقى جاهزة الاكياس موجودة فى السوق هى اكياس السندوتشات وتكون الى بوزها كبير علشان تعرفى تعبى فيها الطماطم تجبى كوز او فواله وتحطى الكيس وتقلبى فتحه الكيس ثم تصبى الطماطم فيه ثم تسحبى الكيس وتسحبى منه الهوا وتربطيه
وبالهنا والشفا
هذة مجربه لدى شخصيا ارجو الاستفادة منها
#########################
كيف تتحفظين باليمون فترة كبيرة وهى من تجاربى الشخصيه
فى ايام لما يكون اليمون كتير وهى ايام الزيتون اشترى 2 او 3 كيلو مثلا واغسليه جيدا ثم اقطيعيه من النصف ثم اعصريه بالعصارةخلى العصير عندك شويه لما يروق وتكونى محضرى اكياس رفيعه خالص تباع فى السوق عند بتوع البلاستك هى تكون رفيعه وطويله وتكونى محضرة قمع صغير وتضعى فى الكيس مقدار ملعقه واحدة او ملعقتين شوربه فى الكيس ثم تربطى الكيس وتقطعى الباقى اى باقى الكيس ثم تحضرى كيس كبير ياخد كل هذة الاكياس وتضعيه فى الفريزر عند لما يخلص اليمون يكون عندك مايحتاجينه وانتى عارفا ان كل كيس فيه معلقه او2 وتاخدى منه على حسب الطلب
وبالهنا والشفا
الخميس يونيو 16, 2011 5:32 pm من طرف mohammad samer
» طقم فريق نادي Hajduk Split للموسم 11\12
الخميس يونيو 16, 2011 5:28 pm من طرف mohammad samer
» وجه الارجنتيني لاعب اتلتيكو مدريد سيرجيو اجويرو Agüero
الخميس يونيو 16, 2011 5:25 pm من طرف mohammad samer
» وجه داني ويلسون لاعب الليفر Danny Wilson
الخميس يونيو 16, 2011 5:23 pm من طرف mohammad samer
» استاد Türk Telekom Arena
الخميس يونيو 16, 2011 5:21 pm من طرف mohammad samer
» طقم الاسباني ريال بيتيس للموسم 11\12
الخميس يونيو 16, 2011 5:17 pm من طرف mohammad samer
» استاد St Mary's للبرو 2011
الخميس يونيو 16, 2011 5:14 pm من طرف mohammad samer
» طقم المرينغي ريال مدريد للموسم 11\12
الخميس يونيو 16, 2011 5:10 pm من طرف mohammad samer
» وجه اللاعب ألبيرتو رودريجيز Alberto Rodriguez
الخميس يونيو 16, 2011 5:07 pm من طرف mohammad samer